ons team

De trainers zijn kundig, ervaren en gedreven door passie. Zijn geschoold in anatomie, fysiologie en voeding. Weten als geen ander hoe ze mensen moeten begeleiden op het gebied van bewegen, voeding en gedrag. Maar misschien wel het belangrijkst, hebben een geboren passie om zelf te trainen en hun enthousiasme over te brengen op anderen

 
_MGL4279.jpg

Niek Mulder

Gedreven door zijn passie voor menselijke prestatie heeft hij op eigenwijze een bewezen visie en methode gecreëerd op het gebied van trainen, bewegen en belasten van mensen.

_MGL4261.jpg

Robin Edwards

In zijn jeugd was Robin niet weg te krijgen uit de gym voor zijn passie bodybuilding. Nu helpt hij mensen met zijn ervaring en expertise om ze in korte tijd zo fit en sterk mogelijk te maken.

_MGL4286.jpg

Tim Beijaard

Zijn honger naar informatie over trainen en voeding is niet te stillen. Met zijn passie voor kracht- en vecht- sport helpt hij mensen binnen no-time in topconditie.

_MGL4275.jpg

Douglas Diebrink

Douglas is jonge ambitieuze trainer/ondernemer die middels groepsbegeleiding zijn mensen weet te motiveren en stimuleren om gezamenlijk te werken aan de fitste versie van zichzelf.