Build a better you

Iron Personal Training

meld je aan voor een kennismaking

140918 GOOISCHE FITHALLEN6.jpg

Waarom
Personal
training

Je weet precies wat je moet doen om (weer) dat gezonde en fitte lichaam terug te krijgen. Er is alleen één probleem, en dat is dat je geen tijd hebt, sporten eigenlijk helemaal niet leuk vind, niet van gezond eten houdt en daarnaast ook nog een beetje wilt genieten van het leven.

Komt dit bekent voor? Dan is de keus voor een Personal Trainer een goede zet in de richting van het herwinnen van je fitheid. Daarmee maak je het jezelf een stuk simpeler. Je maakt een paar terugkerende afspraken per week met je trainer, komt vervolgens elke keer netjes opdagen, houdt je aan de regels die jij maakt met betrekking tot je voeding en kunt jezelf verantwoorden als jij je afspraken niet nakomt. Easy toch?

 

Waarom Iron

Kun jij wel wat hulp gebruiken in het kader van: gezonder en/of fitter worden, een steuntje in de rug, hulp bij het maken van gezondere voedingskeuzes, en wil jij iemand die je lastig valt als je niet komt opdagen bij het sporten? Dan denk ik dat wij jou vast en zeker kunnen helpen!

Iron is een club ontstaan uit passie voor het ijzer. Niet alleen het tillen ervan, maar ook de levensstijl, de wetenschap en het overbrengen van onze passie op andere gemotiveerden.

Wij begeleiden wekelijkse een breed scala aan gemotiveerde leden met uiteenlopende doelstellingen, levensstijlen, beroepen en belastbaarheid.

 

Wat kun je verwachten

Bij Iron verwachten wij dat jij je afspraken gaat nakomen. Dat betekent niet dat jij nooit meer een wijntje, sigaretje of frietje mag. Maar dat betekent dat jij in grote lijnen je levensstijl gaat aanpassen, in kleine stapjes. Althans als dat nodig is voor je doelstelling.

Je kunt van ons een volledige commitment verwachten richting jou en je doelstelling. Wij zullen je binnen ons kunnen zo goed mogelijk begeleiden. Denk aan een flexibele planning zodat jij op jouw ideale tijdstip kunt trainen, rekening houden met jouw belastbaarheid, een realistische voedingsplan opstellen en misschien wel de belangrijkste, jouw verwachtingen zo goed mogelijk managen!

Sounds good?

Meld je onderaan de pagina aan voor een kennismaking gesprek en proeftraining!

 

“De belangrijkste factor van succes is volhouden”

 
 
_MGL4205.jpg

Meld je aan voor een kennismaking

 
Naam *
Naam